Serveis retolació comercial d’empreses Mataró

Treballem amb un equip expert disposant de la millor maquinària per a la realització de les totes les feines. T’oferim serveis de retolació Barcelona, des de la creació i disseny de la teva imatge de negoci o marca fins al muntatge dels rètols Mataró i de qualsevol element de comunicació visual prèviament imprès en la nostra impremta Mataró. Creem i desenvolupem la teva imatge corporativa donant un servei integral complert a la teva empresa des del primer moment oferint una atenció totalment personalitzada per a cada un dels nostres clients on la seva satisfacció és el principal objectiu.

Retolació
Mataró

Serveis de retolació a Mataró amb més de 10 anys d’experiència en rètols, impressió digital i offset, vinils, lones, paper de gran format, creació de displays i banners i totes les seves aplicacions.

Disseny gràfic Mataró

A Imprès som experts en disseny gràfic disposant així d’un equip professional de dissenyadors gràfics preparats per realitzar eficientment els dissenys més adequats per a la teva idea.

Comunicació visual Mataró

Capdavanters en la creació, el disseny i l’adaptació de la teva imatge corporativa a fires i esdeveniments buscant la millor solució gràfica i de retolació. Promoció de la imatge d’empresa.

Disseny, creació i impressió de lones i vinils

Dins de les arts gràfiques destaquem la nostra feina de disseny gràfic Mataró, aplicat a la retolació Barcelona i a la creació de rètols Barcelona. Disposem d’un gran ventall de posibilitats dins de la comunicación visual per fer la teva empresa més vistosa gràcies al nostre equip de disseny gràfic i al servei d’impressió. Impressió de lones Mataró de qualsevol tipus i tamany, disseny, confecció i muntatge de lones de gran format.

Les lones publicitàries són el suport ideal per a les campanyes de publicitat degut a la seva rendibilitat. Treballem amb tot tipus de vinil aplicat a diversos materials, realitzant una impressió de vinils adequada a cada feina. Publicitat, papereria, targetes de visita i molt més.

Dóna-li identitat al teu negoci! – Imprès

CONTACTA’NS!

Especialitzats en impressió i tintes ecològiques

Usem tintes ecològiques que contenen la màxima quantitat de matèries primeres renovables i d’origen orgànic, i la quantitat mínima possible de compostos orgànics volàtils.
En aquest sentit moltes tintes es poden considerar ecològiques:
aquoses, de base d’aigua, d’assecat per energia, d’assecat per radiació ultravioleta i les corresponents pastes.

CONTACTA’NS!

T’orientem per portar a terme el teu projecte.

A Imprès t’ajudem des del primer moment a aclarar qualsevol dubte i a definir què s’adapta millor a la teva idea i com s’ha de fer.

Contacta’ns

Els nostres treballs

Com a dissenyadors professionals estem orientats a conduir els projectes a l’impacte i a la funcionalitat. Tots els serveis del nostre equip a la teva disposició. Tot tipus de projecte gràfic aplicant les millors tècniques de disseny gràfic i impressió per a un acabat excel·lent. Pensem, fem, fabriquem i apliquem.

Veure ultims treballs

“To raise new questions, new possibilities, to regard old problems from a new angle, requires creative imagination and marks real advance in science.”

CORY NELSON, CHIEF SCIENTIST

Creem la teva imatge corporativa

Nosaltres ens encarreguem de crear la teva imatge d’empresa realitzant el disseny personalitzat de tot el necessari per a la identificació del negoci amb una imatge concreta, transmetent així la idea proposada el més adequat possible, penetrant visualment dins el mercat el qual ens orientem. Identifica’t amb el teu mercat i sector gràcies a la projecció gràfica de la teva marca, sempre a partir d’un disseny prèviament realitzat meticulosament. Dissenyem i plasmem la teva imatge de marca. Tots els projectes d’arts gràfiques i més!

Serveis de retolació Mataró

Imprès és una empresa ubicada a Mataró dedicada al disseny, producció i muntatge de tot tipus de rètols, treballs de retolació i impremta digital i offset. T’assessorarem des del primer moment passant pel disseny fins al muntatge i col·locació dels rètols Barcelona.

“To raise new questions, new possibilities, to regard old problems from a new angle, requires creative imagination and marks real advance in science.”

CORY NELSON, CHIEF SCIENTIST

Notícies Disseny Gràfic i Retolació Mataró

Si vols estar a el dia de retolació, tendències de disseny gràfic i impressió digital
no et perdis les nostres últimes notícies

Veure més noticies